СРС КТ Подкрепа - Варна - Обновяване
Обновяване Обновяването на дизайна и функционалностите на уеб сайта е от съществено значение. Честата актуализацията на информацията е задължителна и заради рейтинга на сайта, и за да се привлекат потребителите да посещават страницата редовно. Редизайнът се налага, за да се следват нововъведенията в областта на уеб дизайна и уеб технологиите.

Редизайнът е свързан с основна промяна на уеб страницата и се прави сравнително рядко, но честото освежаване на дизайна на сайта (например чрез промяна на фона или на header-а) е нужно, защото показва на посетителите, че сайта се обновява редовно.

Обновяване Освежавайки уеб страницата си, Вие я превръщате в едно атрактивно онлайн пространство, повишавате имиджа на фирмата си, като по този начин можете да привлечете нови клиенти и да изградите доверие към Вашия бизнес.


ФОРУМ КТД Образование 2017

ФОРУМ КТД Образование 2017

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД


Относно възможността за ранно пенсиониране на учител: Кога следва да се възползва жена-учител с 39 г. трудов стаж като... Още.

Председател съм на секция към Синдикат Образование. В синдикалната секция много от членовете имат придобито ПКС. Полага ли... Още.

Здравейте! Трудовият ми договор беше прекратен на основание чл.328 ал.1т.2 от КТ. Синдикален член съм. За какъв срок ми се... Още.

Работник не се явява на работа от 17.07 до 03.08.12 г.На 20,07,12 - покана за обяснение.Идва в офиса на 27.07.2012 г.баща му и дава молба за... Още.

Работих от 8.04. до 31.08.2011г. като учител по чл.68, ал.1, т.3 и чл.70 в професионална гимназия с 2% допълнително възнаграждение по чл.12... Още.НОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ПО ЧЛ.68А ... Още.

ЗА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ В СИСТЕМАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО... Още.

ПРОМЕНИ В ПЕНСИОННОТО ОСИГУРЯВАНЕ... Още.

РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ НА УЧИТЕЛИТЕ... Още.

ПАРИЧНИ ПОМОЩИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ... Още.гр. Варна
ул. Братя Шкорпил 15
тел.: 052/ 612 575
факс: 052/ 612 568
e-mail: srs@podkrepa-varna.org

placeholder