imam problem s nekorekten rabotodatel kam kogo da se obarna.dal sam predizvestie biah platen godi6en otpusk i ne mi platiha polaga6tata mi zaplata koi moje da mi pomogne v slu4aia

Здравейте!
Зададеният от Вас въпрос съдържа определени неясноти. От въпроса не става ясно какво предизвестие, за какво и кога сте подали. Неясно е и какво точно не Ви изплатено от работодателя. Моля, с оглед изчерпателността и коректността на отговора да конкретизирате въпроса си. Извън посоченото следва да отговорим, че контрол върху спазването на трудовото законодателство осъществяват поделенията на Главна инспекция по труда към Министерство на труда и социалната политика. За нарушения могат да бъдат сезирани и синдикалните организации, които разполагат със сигнална функция и могат от своя страна да се обърнат към контролните органи.
Неизплатени трудови възнаграждения и обезщетения могат да бъдат търсени по съдебен ред.
Поради описаните по-горе причини, този отговор не претендира за изчерпателност и конкретност.
ФОРУМ КТД Образование 2017

ФОРУМ КТД Образование 2017

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД


Относно възможността за ранно пенсиониране на учител: Кога следва да се възползва жена-учител с 39 г. трудов стаж като... Още.

Председател съм на секция към Синдикат Образование. В синдикалната секция много от членовете имат придобито ПКС. Полага ли... Още.

Здравейте! Трудовият ми договор беше прекратен на основание чл.328 ал.1т.2 от КТ. Синдикален член съм. За какъв срок ми се... Още.

Работник не се явява на работа от 17.07 до 03.08.12 г.На 20,07,12 - покана за обяснение.Идва в офиса на 27.07.2012 г.баща му и дава молба за... Още.

Работих от 8.04. до 31.08.2011г. като учител по чл.68, ал.1, т.3 и чл.70 в професионална гимназия с 2% допълнително възнаграждение по чл.12... Още.НОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ПО ЧЛ.68А ... Още.

ЗА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ В СИСТЕМАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО... Още.

ПРОМЕНИ В ПЕНСИОННОТО ОСИГУРЯВАНЕ... Още.

РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ НА УЧИТЕЛИТЕ... Още.

ПАРИЧНИ ПОМОЩИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ... Още.гр. Варна
ул. Братя Шкорпил 15
тел.: 052/ 612 575
факс: 052/ 612 568
e-mail: srs@podkrepa-varna.org