Текстилна къща "Сони-М"

Текстилна къща

Текстилна къща "Сони-М"
Фирмата се занимава с директен внос, продажба на едро и дребно на интериорен текстил, релси и корнизи, спално бельо и др.


10%
-
0894 / 301 970
http://soni-m.com/
soni-m@mail.bg
гр. Варна, бул. Сливница 160, ет. 2
ФОРУМ КТД Образование 2017

ФОРУМ КТД Образование 2017

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД
-->

гр. Варна
ул. Братя Шкорпил 15
тел.: 052/ 612 575
факс: 052/ 612 568
e-mail: srs@podkrepa-varna.org