Домашен синдикален майстор - КТ Подкрепа Варна 

Домашен синдикален майстор

СРС на КТ „Подкрепа” – Варна многократно декларира желанието и амбицията си да предоставя на своите членове максимално широка и разнообразна палитра от услуги.
Представяме Ви рубриката „Домашен синдикален майстор”.


Тази рубрика има за цел да предостави на всички синдикални членове две възможности:
  • Да използват разнообразен набор от услуги от свои колеги синдикалисти с намаление, което предварително е договорено с изпълнителя на услугата;
  • Всеки синдикален член притежаващ определени умения или предлагащ различни услуги да може увеличи клиентите си с помощта на своите братя и сестри синдикалисти.
Как да използваме публикуваната в рубриката информация?

За да се възползвате от предложените услуги и техните намаления Вие трябва да сте синдикален член на КТ „Подкрепа” и да притежавате членска карта. Членовете, които не са получили членски карти могат да се обърнат за съдействие към съответния Председател на синдикална секция или към Синдикален регионален съюз на КТ „Подкрепа” – Варна.
  • Свободно влизате в контакт със съответния доставчик на услугата.
  • След предоставяне на услугата се легитимирате като член на синдиката и в това качество получавате посочената отстъпка в цената.
Ще бъдем благодарни на всички синдикални членове, които след ползване на каквато и да е услуга от тази рубрика, представят в СРС своите отзиви на телефон 052 / 612 575 или на podkrepa_vn@abv.bg, както положителни, така и отрицателни. Това ще ни помогне да бъдем максимално полезни и да реагираме своевременно на Вашите мнения, предложения и оплаквания.

Важно!!! Всички синдикални членове, които желаят да предложат своите услуги в рубриката да се обърнат към СРС КТ”Подкрепа” – Варна.Beauty Box by Silviya - отстъпка: 10%-30%
Козметично студио Beauty Box by Silviya предлага на членовете на КТ "Подкрепа" възможност да използват намаление за следните услуги:


30% намаление за:
1) Безболезна лазерна епилация с диоден лазер Elysion pro от най-ново поколение. Процедурата е възможна през всички сезони, успешно и безопасно третира хора с тъмен тен на кожата. Особено подходяща за хора с чувствителна кожа. След процедурата кожата става гладка , не се получават врастнали косъмчета и възпаления.
Необходими са между 6 и 10 процедури за дълготраен ефект.


10% намаление за:


1) Удължававне и сгъстяване на мигли и ламиниране
Процедурата има за цел да подчертае погледа като може да се избират мигли с различна гъстота и дължина
-косъм по косъм
-3D
-мега обем
-руски обем
-ламиниране на мигли


2)Перманентен грим и микроблейдинг
Перманентен и полупорманентен грим
-BB glow
-вежди
-устни
-очна линия
-скалп


3) Маникюр и педикюр
-Маникюр с гел лак
-педикюр с гел лак
-изграждане на нокти


4) Инжектор пен
-хидратация на кожата на лицето
-подмладяване на лице
-лифтинг ефект на лице
-избелващ ефект лице
-слагане на филъри в устни
-слагане на филър в скулиSolo - Air - отстъпка: 7%
История
Соло ЕООД е семейна компания. Основана през 2003г, фирмата непрекъснато се развива и разраства през годините. Към днешна дата, Соло ЕООД е един от най-големите производители на ароматизирани и ароматизиращи продукти и системи в Югоизточна Европа, единствен за България. Производствената база и главният офис се намират в гр. Шумен, в близост до пристанище Варна. Имаме много добре развита дистрибуторска мрежа в цяла България и изнасяме в повече от 10 страни по света. В резултат на всички тези години на самоусъвършенстване и прогрес, днес нашата компания е модерна, с високо ефективни процеси, силно ориентирана към клиента. Нашата цел е да предоставим най-добрите продукти и услуги на нашите партньори. Екипът ни от висококвалифицирани и опитни хора работи ежедневно, за да създаде аромата на вашите мечти. Черпим вдъхновение от природата и създаваме с наслада нови и нови усещания.

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ – висококвалифицирани хора, внимателно подбрани съставки, ефективни производствени процеси – това е ключът към успеха на нашите продукти. За всички продукти на Solo Air използваме екологично чисти етерични масла, превърнати във вълшебна магия. Нашите аромати отличават клиентите ни сред останалите, добавяйки нежно невидимо докосване във въздуха, възприемано само чрез сетивата.
ОБСЛУЖВАНЕ – желанието ни е да изграждаме взаимноизгодно партньорство с нашите клиенти. Винаги в крак с последните пазарни тенденции, ние ще Ви напътстваме в избора на най-подходящия аромат за вас. Готови сме да отговорим на всяко ваше запитване, или да ви помогнем при решаването на всеки проблем.
ГЪВКАВОСТ - нашата компания непрекъснато се променя, за да се адаптира към най-новите пазарни тенденции. Ние сме изцяло ангажирани да предложим на нашите клиенти кратки срокове на производство, голямо разнообразие от аромати, най-добро обслужване. Виждаме възможности там, където други виждат трудности.
АРОМАТ ПОДПИС – Правилният корпоративен аромат може да даде тласък на марката и да помогне на компанията да се открои сред своите конкуренти. Създаваме уникални аромати, които свързват бранда с клиентите по един по-дълбок и запомнящ се начин. Заедно създаваме незабравими аромати, които разказват история.
ПРОИЗВОДСТВО ПОД ВАША МАРКА – С широкото портфолио от продукти, които предлагаме, можем да проектираме желания от вас продукт за ароматизиране с аромат и визия, стриктно спазвайки вашите изисквания.
Нашата мисия е да накараме нашите партньори да се чувстват екстравагантни, предизвикателни и деликатни едновременно. Ние постоянно търсим нови ароматни вдъхновения и емоции. Работим в партньорство с нашите клиенти, за да разберем по-добре тяхната стратегия и философия. Само по този начин можем да създадем и да съчетаем класика и красота.

производство на ароматизирани и ароматизиращи продукти и системи.


Синдикална безвъзмездна финансова помощ

Синдикална безвъзмездна финансова помощ

Свободни работни места РУО Варна

Свободни работни места РУО Варна

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД
-->