Домашен синдикален майстор

СРС на КТ „Подкрепа” – Варна многократно декларира желанието и амбицията си да предоставя на своите членове максимално широка и разнообразна палитра от услуги.
Представяме Ви рубриката „Домашен синдикален майстор”.


Тази рубрика има за цел да предостави на всички синдикални членове две възможности:
  • Да използват разнообразен набор от услуги от свои колеги синдикалисти с намаление, което предварително е договорено с изпълнителя на услугата;
  • Всеки синдикален член притежаващ определени умения или предлагащ различни услуги да може увеличи клиентите си с помощта на своите братя и сестри синдикалисти.
Как да използваме публикуваната в рубриката информация?

За да се възползвате от предложените услуги и техните намаления Вие трябва да сте синдикален член на КТ „Подкрепа” и да притежавате членска карта. Членовете, които не са получили членски карти могат да се обърнат за съдействие към съответния Председател на синдикална секция или към Синдикален регионален съюз на КТ „Подкрепа” – Варна.
  • Свободно влизате в контакт със съответния доставчик на услугата.
  • След предоставяне на услугата се легитимирате като член на синдиката и в това качество получавате посочената отстъпка в цената.
Ще бъдем благодарни на всички синдикални членове, които след ползване на каквато и да е услуга от тази рубрика, представят в СРС своите отзиви на телефон 052 / 612 575 или на podkrepa_vn@abv.bg, както положителни, така и отрицателни. Това ще ни помогне да бъдем максимално полезни и да реагираме своевременно на Вашите мнения, предложения и оплаквания.

Важно!!! Всички синдикални членове, които желаят да предложат своите услуги в рубриката да се обърнат към СРС КТ”Подкрепа” – Варна.Beauty Box by Silviya - отстъпка: 10%-30%
Козметично студио Beauty Box by Silviya предлага на членовете на КТ "Подкрепа" възможност да използват намаление за следните услуги:


30% намаление за:
1) Безболезна лазерна епилация с диоден лазер Elysion pro от най-ново поколение. Процедурата е възможна през всички сезони, успешно и безопасно третира хора с тъмен тен на кожата. Особено подходяща за хора с чувствителна кожа. След процедурата кожата става гладка , не се получават врастнали косъмчета и възпаления.
Необходими са между 6 и 10 процедури за дълготраен ефект.


10% намаление за:


1) Удължававне и сгъстяване на мигли и ламиниране
Процедурата има за цел да подчертае погледа като може да се избират мигли с различна гъстота и дължина
-косъм по косъм
-3D
-мега обем
-руски обем
-ламиниране на мигли


2)Перманентен грим и микроблейдинг
Перманентен и полупорманентен грим
-BB glow
-вежди
-устни
-очна линия
-скалп


3) Маникюр и педикюр
-Маникюр с гел лак
-педикюр с гел лак
-изграждане на нокти


4) Инжектор пен
-хидратация на кожата на лицето
-подмладяване на лице
-лифтинг ефект на лице
-избелващ ефект лице
-слагане на филъри в устни
-слагане на филър в скули

ФОРУМ КТД Образование 2017

ФОРУМ КТД Образование 2017

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД
-->

гр. Варна
ул. Братя Шкорпил 15
тел.: 052/ 612 575
факс: 052/ 612 568
e-mail: srs@podkrepa-varna.org