Домашен синдикален майстор - КТ Подкрепа Варна 

Домашен синдикален майстор

СРС на КТ „Подкрепа” – Варна многократно декларира желанието и амбицията си да предоставя на своите членове максимално широка и разнообразна палитра от услуги.
Представяме Ви рубриката „Домашен синдикален майстор”.


Тази рубрика има за цел да предостави на всички синдикални членове две възможности:
  • Да използват разнообразен набор от услуги от свои колеги синдикалисти с намаление, което предварително е договорено с изпълнителя на услугата;
  • Всеки синдикален член притежаващ определени умения или предлагащ различни услуги да може увеличи клиентите си с помощта на своите братя и сестри синдикалисти.
Как да използваме публикуваната в рубриката информация?

За да се възползвате от предложените услуги и техните намаления Вие трябва да сте синдикален член на КТ „Подкрепа” и да притежавате членска карта. Членовете, които не са получили членски карти могат да се обърнат за съдействие към съответния Председател на синдикална секция или към Синдикален регионален съюз на КТ „Подкрепа” – Варна.
  • Свободно влизате в контакт със съответния доставчик на услугата.
  • След предоставяне на услугата се легитимирате като член на синдиката и в това качество получавате посочената отстъпка в цената.
Ще бъдем благодарни на всички синдикални членове, които след ползване на каквато и да е услуга от тази рубрика, представят в СРС своите отзиви на телефон 052 / 612 575 или на podkrepa_vn@abv.bg, както положителни, така и отрицателни. Това ще ни помогне да бъдем максимално полезни и да реагираме своевременно на Вашите мнения, предложения и оплаквания.

Важно!!! Всички синдикални членове, които желаят да предложат своите услуги в рубриката да се обърнат към СРС КТ”Подкрепа” – Варна.Оптика Joy Optics - отстъпка: 20 %
Във верига оптични магазини Joy Optics можете да откриете огромен избор на контактни лещи от водещите производители в областта - ZEISS, Ciba Vision, Baush + Lomb, Cooper Vision и много други
оптики Vision Express - отстъпка: 25%*
Верига магазини за оптика
оптика ВЛАДИМАКС - отстъпка: 20%
очила, очен кабинет, контактни лещи, стъкла, рамки, слънчеви очила и аксесоари
оптика Св. Валентин - отстъпка: 20-50%
Оптика „Св. Валентин“ предлага на всички членове на КТ „ПОДКРЕПА“ по-добри отстъпки, които могат да ползват с новата ни карта „Корпоративни клиенти“:

Безплатен преглед за определяне или корекция на диоптричните стойности;

50% отстъпка от цените на всички диоптрични рамки;

до 50% отстъпка на диоптрични и защитни стъкла, включително прогресивни; от 30% до 50% намаление на слънчеви очила;

- 20% отстъпка на контактни лещи и разтвори;

Подарък безплатен калъф и микрофибърна кърпичка към всеки чифт очила; Съдействие при изготвяне на необходимите документи за възстановяване на средства за диоптрични очила или контактни лещи.

Оптика „Св. Валентин“ разполага с богат асортимент от диоптрични рамки и слънчеви очила във всички ценови групи. Ние сме сертифициран вносител на един от най-големите производители на очила в света „Luxottica Group”. Предлагаме разнообразие от над 3000 модела на марките: Ray-Ban; EMPORIO ARMANI; VOGUE; RALPH LAUREN; DOLCE&GABBANA; PRADA; VERSACE; MARC JACOBS; CARRERA; GUESS; PIERRE CARDIN; BORBONESE; KALEOS; Ana Hickmann; KWIAT; Liw Lewant и други.

Оптиката разполага със специализирано оборудване за рефракция и лаборатория за изработване на очила.

Продуктите, които се предлагат, са с гарантирано качество.


Свободни раборни места РУО Варна

Свободни работни места РУО Варна

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД
-->