Домашен синдикален майстор - КТ Подкрепа Варна 

Домашен синдикален майстор

СРС на КТ „Подкрепа” – Варна многократно декларира желанието и амбицията си да предоставя на своите членове максимално широка и разнообразна палитра от услуги.
Представяме Ви рубриката „Домашен синдикален майстор”.


Тази рубрика има за цел да предостави на всички синдикални членове две възможности:
  • Да използват разнообразен набор от услуги от свои колеги синдикалисти с намаление, което предварително е договорено с изпълнителя на услугата;
  • Всеки синдикален член притежаващ определени умения или предлагащ различни услуги да може увеличи клиентите си с помощта на своите братя и сестри синдикалисти.
Как да използваме публикуваната в рубриката информация?

За да се възползвате от предложените услуги и техните намаления Вие трябва да сте синдикален член на КТ „Подкрепа” и да притежавате членска карта. Членовете, които не са получили членски карти могат да се обърнат за съдействие към съответния Председател на синдикална секция или към Синдикален регионален съюз на КТ „Подкрепа” – Варна.
  • Свободно влизате в контакт със съответния доставчик на услугата.
  • След предоставяне на услугата се легитимирате като член на синдиката и в това качество получавате посочената отстъпка в цената.
Ще бъдем благодарни на всички синдикални членове, които след ползване на каквато и да е услуга от тази рубрика, представят в СРС своите отзиви на телефон 052 / 612 575 или на podkrepa_vn@abv.bg, както положителни, така и отрицателни. Това ще ни помогне да бъдем максимално полезни и да реагираме своевременно на Вашите мнения, предложения и оплаквания.

Важно!!! Всички синдикални членове, които желаят да предложат своите услуги в рубриката да се обърнат към СРС КТ”Подкрепа” – Варна.Оптика Joy Optics - отстъпка: 20 %
Във верига оптични магазини Joy Optics можете да откриете огромен избор на контактни лещи от водещите производители в областта - ZEISS, Ciba Vision, Baush + Lomb, Cooper Vision и много други
оптики Vision Express - отстъпка: 25%*
Верига магазини за оптика
оптика ВЛАДИМАКС - отстъпка: 20%
очила, очен кабинет, контактни лещи, стъкла, рамки, слънчеви очила и аксесоари
оптика Св. Валентин - отстъпка: 20-50%
Оптика „Св. Валентин“ предлага на всички членове на КТ „ПОДКРЕПА“ по-добри отстъпки, които могат да ползват с новата ни карта „Корпоративни клиенти“:

Безплатен преглед за определяне или корекция на диоптричните стойности;

50% отстъпка от цените на всички диоптрични рамки;

до 50% отстъпка на диоптрични и защитни стъкла, включително прогресивни; от 30% до 50% намаление на слънчеви очила;

- 20% отстъпка на контактни лещи и разтвори;

Подарък безплатен калъф и микрофибърна кърпичка към всеки чифт очила; Съдействие при изготвяне на необходимите документи за възстановяване на средства за диоптрични очила или контактни лещи.

Оптика „Св. Валентин“ разполага с богат асортимент от диоптрични рамки и слънчеви очила във всички ценови групи. Ние сме сертифициран вносител на един от най-големите производители на очила в света „Luxottica Group”. Предлагаме разнообразие от над 3000 модела на марките: Ray-Ban; EMPORIO ARMANI; VOGUE; RALPH LAUREN; DOLCE&GABBANA; PRADA; VERSACE; MARC JACOBS; CARRERA; GUESS; PIERRE CARDIN; BORBONESE; KALEOS; Ana Hickmann; KWIAT; Liw Lewant и други.

Оптиката разполага със специализирано оборудване за рефракция и лаборатория за изработване на очила.

Продуктите, които се предлагат, са с гарантирано качество.


Синдикална безвъзмездна финансова помощ

Синдикална безвъзмездна финансова помощ

Свободни работни места РУО Варна

Свободни работни места РУО Варна

Домашен Синдикален Майстор

Домашен Синдикален Майстор

Реклама

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД
-->